Süper Kupa maçıyla ilgili şaşırtan gelişme. Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki kritik maç öncesi TFF'den açıklama

29 Aralık tarihinde Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanacak Süper Kupa maçı için TFF yeni aldığı kararı duyurdu. TFF, Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak Süper Kupa biletlerine yüzde 50 indirim yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Süper Kupa maçıyla ilgili şaşırtan gelişme. Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki kritik maç öncesi TFF'den açıklama
Anadolu Ajansı

Trendyol Süper Lig'in 18. haftasında karşılaşan Fenerbahçe ile Galatasaray, 29 Aralık tarihinde de kozlarını Süper Kupa'da paylaşacak.

Geçtiğimiz sezonun lig şampiyonu olan Galatasaray ile Türkiye Kupası'nın sahibi Fenerbahçe,  Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da bulunan Al-Awwal Park'ta müthiş bir mücadele verecek.

Maçın Suudi Arabistan'da oynanma kararı herkes tarafından eleştirilirken, Türkiye Futbol Federasyonu, Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak Süper Kupa maçıyla ilgili aldığı yeni kararı açıkladı ve biletlere yüzde 50 indirim yapıldığını duyurdu.

TFF'nin resmi sitesinden yapılan açıklamada, ''2022-2023 Sezonu Süper Lig Şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe arasında, 29 Aralık 2023 Cuma günü TSİ 20.45'te Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da bulunan Al-Awwal Park (Kral Suud Üniversitesi) Stadyumu'nda oynanacak olan 2023 Turkcell Süper Kupa müsabakasının biletleri %50 indirimli olarak satışa devam ediyor'' ifadeleri kullanıldı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin