Süper Kupa maçı öncesi Galatasaray'da şok. Dört isim derbide forma giyemeyecek

Suudi Arabistan'da oynanacak Süper Kupa maçı öncesi Galatasaray, Hakim Ziyech'ten gelen haberle sarsıldı. Galatasaray'da sakatlığını bulunan Hakim Ziyech'in yanı sıra; Angelino, Davinson Sanchez ve Sergio Oliveira kadroya dahil edilmedi.

Google Haberlere Abone ol
Süper Kupa maçı öncesi Galatasaray'da şok. Dört isim derbide forma giyemeyecek
Anadolu Ajansı

Süper Lig'de 2022-2023 sezonunu şampiyon tamamlayan Galatasaray, Süper Kupa'da Ziraat Türkiye Kupası kazananı Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek.

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da yapılacak maç, Al-Awwal Park'ta (Kral Suud Üniversitesi Stadyumu) oynanacak. Müsabaka, saat 20:45'te başlayacak ve ATV'den canlı olarak ekranlara gelecek.

Süper Kupa'da oynanacak Fenerbahçe derbisi öncesinde Galatasaray'ın kamp kadrosu belli olurken, sarı-kırmızılı takım önemli maç öncesinde dört yıldız isminden yoksun sahaya çıkacak.

Süper Lig'de oynanan ve golsüz sona eren Fenerbahçe maçının ardından antrenmanlarda yer almayan Hakim Ziyech sakatlığı nedeniyle Süper Kupa'da forma giyemeyecek. Galatasaray ayrıca Davinson Sanchez, Angelino ve Sergio Oliveira gibi isimlerden de yararlanamayacak.

İşte Galatasaray'ın, Fenerbahçe kamp kadrosu:

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin