Süper Kupa maçı hakkında son karar. Fenerbahçe İkinci Başkanı Erol Bilecik açıkladı

Fenerbahçe İkinci Başkanı Erol Bilecik, Galatasaray ile oynayacakları Süper Kupa maçı öncesi çok önemli açıklamalarda bulundu. Bilecik, ''Süper Kupa maçı için TFF'ye bir kez daha yazı yolladık. Uygun bir tarihe ertelenmez ve yabancı hakem atanmaz ise maça U-19 takımımız ile çıkacağız'' dedi.

Google Haberlere Abone ol
Süper Kupa maçı hakkında son karar. Fenerbahçe İkinci Başkanı Erol Bilecik açıkladı

Fenerbahçe İkinci Başkanı Erol Bilecik, Galatasaray ile oynayacakları Süper Kupa maçı hakkında verdikleri kararı açıkladı.

Erol Bilecik, Şanlıurfa'da oynayacakları Süper Kupa maçına U-19 takımıyla gideceklerini söyledi. Erol Bilecik, ''Süper Kupa maçı için TFF'ye bir kez daha yazı yolladık. Uygun bir tarihe ertelenmez ve yabancı hakem atanmaz ise maça U19 takımımız ile çıkacağız. Taraftarlarımızı bize güvensinler. Buradan bütün Fenerbahçelilere şunu söylemek istiyorum: Son derece iyi bir akıl konarak Şanlıurfa'ya gideceğiz. Taraftarımızın kendini kötü hissedeceği bir nokta olmayacak'' ifadelerini kullandı.

Açıklamalarına şu sözlerle devam eden Bilecik, ''Şanlıurfa kentine de bir mesajım var. Futbolun oynanabileceği güzel bir atmosferden de affımızı istemiş olacağız. Boynumuzun borcu olarak, sezon bittikten sonra veya uygun olan bir tarihte A takımımızı kente götüreceğiz ve Şanlıurfalılara Fenerbahçe'yi seyrettireceğiz'' şeklinde konuştu.

''TÜRKİYE KUPASI'NA KATILMAMA KARARI ALDIK''

İki sezon boyunca Türkiye Kupası'na katılmama kararı aldıklarını söyleyen Fenerbahçe İkinci Başkanı, ''Türkiye Kupası'ndan affımızı isteyen bir çalışma içine gireceğiz. Bayram sonrasında TFF'ye bütün gerekli başvurular yapılacak'' dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin