Süper Kupa hakkında bomba gelişme. Mustafa Çadırcı, Süper Kupa'nın oynanacağı yeri açıkladı

Şanlıurfaspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Mustafa Çadırcı, Süper Kupa maçının Şanlıurfa'da oynanacağını açıkladı. Çadırcı, "Süper Kupa maçı Şanlıurfa'ya hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Google Haberlere Abone ol
Süper Kupa hakkında bomba gelişme. Mustafa Çadırcı, Süper Kupa'nın oynanacağı yeri açıkladı

Şanlıurfaspor Başkan Yardımcısı Mustafa Çadırcı, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Kupa maçına dair flaş bir paylaşımda bulundu.

Mustafa Çadırcı, 29 Aralık tarihinde Suudi Arabistan'da oynanması gereken ancak çıkan sorunlar nedeniyle hangi tarihte ve hangi stadyumda oynanacağı halen belirsizliğini koruyan Süper Kupa maçının Şanlıurfa'da oynanacağını belirtti.

Mustafa Çadırcı yaptığı paylaşımda, ''Süper Kupa Maçı Şanlıurfa'ya hayırlı olsun. Bir nebze katkım olduysa ne mutlu bana. Deprem yaşayan, sel felaketiyle demoralize olan ekonomisi durağanlaşan ilimize tanıtım, turizm canlılığıyla çağ atlatacaktır'' ifadelerini kullandı.

İLETİŞİM BAŞKANLIĞI AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Öte yandan Dezenformasyonla Mücadele Merkezi öğle saatlerinde yaptığı açıklamada mücadelenin ertelendiğini belirtti.

Yapılan açıklamada "29 Aralık 2023 tarihinde oynanması planlanan Süper Kupa Finali, maç günü Fenerbahçe, Galatasaray ve Türkiye Futbol Federasyonu’nun ortak kararıyla ileri bir tarihe ertelenmiştir. Süper Kupa Finali'nin, her iki takımın da lig ve Avrupa maçlarından dolayı fikstür sıkışıklığı olmaması için Nisan ayında yapılması planlanmaktadır. Resmi açıklamalar dışındaki asılsız iddialara itibar etmeyiniz" ifadelerine yer verildi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin