Sparta Prag maçında sahada olacak. Okan Buruk yıldız ismin sakatlığını atlattığını açıkladı

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında yarın Çekya ekibi Sparta Prag'ı sahasında konuk edecek Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk ve takımın yıldız isimlerinden Lucas Torreira ortak basın toplantısı düzenledi. Okan Buruk, sakatlığını atlatan Abdülkerim Bardakcı'nın yarın oynanacak maçta forma giyebileceğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Sparta Prag maçında sahada olacak. Okan Buruk yıldız ismin sakatlığını atlattığını açıkladı

Şampiyonlar Ligi grubunda 3. olarak yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam Galatasaray play-off turu ilk maçında yarın kendi saha ve seyircisi önünde Sparta Prag'ı ağırlayacak.

Kritik maç öncesi teknik direktör Okan Buruk ve takımın yıldız isimlerinden Lucas Torreira basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Yarınki maça çok iyi hazırlandıklarını söyleyen Okan Buruk, ''Öncelikle Erzincan'da yaşanan faciayla ilgili üzüntülerimizi bildirmek istiyoruz. Buradaki hedeflerimize ulaşmak için yarınki maç önemli bir maç. Kendi sahamızda kazanarak devam etmek istiyoruz çünkü taraftarımızla birleştiğimizde yakaladığımız bir üstünlük var'' dedi.

Açıklamalarına şu sözlerle devam eden Buruk, ''Burada hep birlikte bir performans ortaya koyuyoruz. Performansımızda inişler çıkışlar olabiliyor ama amacımız belli. Birliktelik bize başarılar getiriyor, geçen sene şampiyon olduk. Bu sene hedeflerimiz fazla. Önümüzdeki dört kupayı da kazanmak bizim hedefimiz'' şeklide konuştu.

ABDÜLKERİM BARDAKCI MÜJDESİ

Sakatlığını nedeniyle bir süredir takımdan ayrı kalan Abdülkerim Bardakcı'nın antrenmanlara başladığını dile getiren tecrübeli teknik adam, ''Abdülkerim Bardakcı, son iki gün takımla antrenmanlara çıktı ve şu an oynayabilecek durumda'' ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin