Sparta Prag Galatasaray maçına dair çarpıcı tahmin. Yapay zeka maçın skorunu ve turu geçecek takımı söyledi

UEFA Avrupa Ligi play-off rövanş maçında temsilcimiz Galatasaray yarın Sparta Prag deplasmanına konuk olacak. Google'ın yapay zeka uygulaması Gemini, Sparta Prag ile Galatasaray arasında oynanacak rövanş maçının skorunu tahmin etti. Gemini maçın 2-1 veya 2-2 biteceğini ve tur biletini Galatasaray'ın alacağını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Sparta Prag Galatasaray maçına dair çarpıcı tahmin. Yapay zeka maçın skorunu ve turu geçecek takımı söyledi

UEFA Avrupa Ligi'ndeki tek temsilcimiz Galatasaray, İstanbul'da 3-2 kazandığı maçın rövaşında yarın saat 23:00'te Sparta Prag ile karşılaşacak.

İlk maçı Kerem Demirbay, Dries Mertens ve Mauro Icardi'nin golleriyle kazanıp, Çekya'ya avantajlı gidecek olan Galatasaray'da kırmızı kart gören Victor Nelsson kritik maçta forma giyemeyecek. Sparta Prag cephesinde ise Birmancevic ve Rynes cezaları nedeniyle maçta forma giyemeyecek diğer önemli isimler olarak göze çarpıyor.

22 Şubat Perşembe günü saat 23:00'te oynanacak Sparta Prag-Galatasaray mücadelesi öncesi Google'ın yapay zekası Gemini kritik maça dair çarpıcı tahminlerde bulundu. Yapay zeka Gemini maçın 2-1 veya 2-2 biteceğini tahmin etti ve turu Galatasaray'ın geçeceğini söyledi.

Galatasaray'ın turu geçmesi halinde ise muhtemel rakipleri şu şekilde:

Brighton, Liverpool, West Ham, Leverkusen, Villarreal, Atalanta, Rangers ve Slavia Prag.

KAMP KADROSU BELLİ OLDU

Galatasaray'ın, Sparta Prag maçı kamp kadrosunda yer alan futbolcular şöyle:

"Fernando Muslera, Davinson Sanchez, Kerem Aktürkoğlu, Kerem Demirbay, Mauro Icardi, Dries Mertens, Wilfried Zaha, Berkan Kutlu, Günay Güvenç, Tete, Kaan Ayhan, Sergio Oliveira, Lucas Torreira, Abdülkerim Bardakcı, Jankat Yılmaz, Barış Alper Yılmaz, Baran Demiroğlu, Ali Yeşilyurt, Ali Turap Bülbül, Hamza Akman ve Carlos Vinicius."

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin