Şota Arveladze istifa ettiğini duyurdu. Yönettiği Fatih Karagümrük Trabzonspor'a 5-1 mağlup olmuştu

Fatih Karagümrük'ün Teknik Direktörü Şota Arveladze, Trabzonspor maçının ardından görevinden ayrıldığını duyurdu. Takımı, deplasmanda Trabzonspor'a 5-1 mağlup olarak ciddi bir yenilgi almıştı.

Google Haberlere Abone ol
Şota Arveladze istifa ettiğini duyurdu. Yönettiği Fatih Karagümrük Trabzonspor'a 5-1 mağlup olmuştu

Gürcü teknik adam, ligin 29. haftasında deplasmanda 5-1 kaybettikleri Trabzonspor müsabakasının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Şota yaptığı açıklamada, "Burada oynamak her zaman zordur. Maça iyi başladık ama kötü bitirdik. İyi başlamak işe yaramıyor. Burada hedefim bu değildi. Bu zor deplasmana güvenerek geldik. İyi bir hafta da geçirmiştik ama sahada her şey değişik oluyor. Bu kadro burada olmamalı. Bu oyunculardan daha fazla beklenti var. Ben de fazlasını bekliyordum. Maalesef beklentilerimi gösteremedik. Takım da birkaç maçta daha fazla cevap verebilirdi." dedi.

"GÖREVİ BIRAKIYORUM"

Kulübü ve başkanı sevdiğini söyleyen Şota, "Bu mağlubiyetten sonra görevi bırakıyorum. Kalan 9 maçta çok zor dönem var. Birisinin değişik bir hava gelmesi gerek. Üzgünüm, beklemediğim bir gün oldu ama bunu yapmak zorundayım." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin