Son hafta kehanetini yaptı, bu senaryo gerçekleşirse yer yerinden oynar. Meral Güven şampiyonu açıkladı

Fenerbahçe'nin deplasmanda Galatasaray'ı 1-0 yenmesinin ardından ligde son hafta için şampiyonluk hesapları iyice karışırken Astrolog Meral Güven'den yeni bir yorum geldi. Ligin başından bu yana Fenerbahçe'nin şampiyon olacağını söyleyen Meral Güven; Galatasaray'ın, Konyaspor'a mağlup olacağını ve Fenerbahçe'nin şampiyonluk kupasını kaldıracağını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Son hafta kehanetini yaptı, bu senaryo gerçekleşirse yer yerinden oynar. Meral Güven şampiyonu açıkladı
İhlas Haber Ajansı

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında Fenerbahçe ezeli rakibi Galatasaray'ı deplasmanda 1-0 mağlup ederek şampiyonluk umutlarını son haftaya taşımayı başarmıştı.

Son hafta öncesi Galatasaray 99 puanla lider durumda bulunurken, Fenerbahçe ise 96 puanla ikinci sırada yer alıyor. Ligin başından bu yana yaptığı tahminlerle futbolseverlerin bir hayli dikkatini çeken Meral Güven'den 38. ve son hafta öncesi yine çok konuşulacak bir yorum geldi.

Fenerbahçe'nin ısrarla şampiyon olacağını söyleyen Meral Güven; son hafta maçında Galatasaray'ın Konyaspor karşısında kaybedeceğini ve Fenerbahçe'nin de İstanbulspor karşısında rahat bir galibiyet alarak şampiyonluk ipini göğüsleyeceğini açıkladı.

Meral Güven, ''Galatasaray, Konyaspor'a mağlup olacak. Fenerbahçe taraftarına sesleniyorum, bir mucize gerçekleşecek" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin