Sınırları aştı, sözleşmesi feshediliyor. Fernando Santos hemen takımdan gönderilmesini istedi

Beşiktaş'a transfer olduğu günden bu yana performansıyla tartışma yaratan Ante Rebic'in siyah-beyazlı formayla macerası Fernando Santos tarafından adeta bitirildi. Fernando Santos, yönetimden takımda düşünmediği Ante Rebic'in sözleşmesinin feshini istedi.

Google Haberlere Abone ol
Sınırları aştı, sözleşmesi feshediliyor. Fernando Santos hemen takımdan gönderilmesini istedi
Arşiv

Trendyol Süper Lig'de Trabzonspor ile oynanacak derbi maçına hazırlanan Beşiktaş'ta, Ante Rebic'in sözleşmesinin feshedilmesi gündeme geldi.

Milan'dan bedelsiz olarak transfer edilen ve kurulan kadronun vazgeçilmez isimlerinden biri olması beklenen Ante Rebic performansıyla herkesi şaşkına çevirdi. Fernando Santos yönetimden Beşiktaş formasıyla eski günlerinden çok uzak bir görüntü çeken Ante Rebic'in sözleşmesinin feshedilmesini istedi.

Antrenmanda sergilediği isteksiz tavırları yüzünden Fernando Santos'un sabrını çok çabuk taşıran Ante Rebic'in önümüzdeki günlerde Beşiktaş'a veda etmesi bekleniyor.

Bu sezon Beşiktaş formasıyla 20 maça çıkan Ante Rebic sadece Türkiye Kupası'nda oynanan Eyüpspor karşısında gol sevinci yaşarken, 3 kez de takım arkadaşlarına gol pası verdi. Beşiktaş'tan yıllık 2.5 milyon Euro kazanan Ante Rebic'in sözleşmesi ise 2025 yılında sona eriyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin