Kariyerine sosyal medya kanallarından KAFA Sports'ta devam eden eski teknik direktör Sergen Yalçın, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında geçen şampiyonluk yarışı hakkında yine çok konuşulacak bir yorum yaptı.
Her sözüyle sosyal medyada büyük ilgi toplayan Sergen Yalçın hem Galatasaray hem de Fenerbahçe cephesi için çarpıcı ifadeler kullandı. Sergen Yalçın, ''Kayserispor maçından sonra artık hiçbir Fenerbahçelinin bu sezonla ilgili herhangi bir beklentisinin olduğunu düşünmüyorum. Devam ederek söylüyorum bu puan farkının da açılacağını düşünüyorum. Puan farkı da açılacak.'' dedi.
Açıklamalarına şu sözlerle devam eden Yalçın, ''Galatasaray taraftarı da 'Acaba buradan şampiyonluğu verir miyiz?' diye düşünürken artık onlarda acaba yok. Artık onlar da, 'Geçmiş olsun. Artık bu iş bitti, farkı daha da açarız.' diyorlar." ifadelerini kullandı.