Sergen Yalçın çağırdı, Beşiktaş kariyerini düşünmeden noktaladı. İki yıllık imza için şartlar tamam

Beşiktaş'ta son iki sezonun kayıp ismi olan Rachid Ghezzal, Sergen Yalçın çağırınca Antalyaspor'un teklifine düşünmeden evet dedi. Beşiktaş'taki süresini artık doldurduğunu düşünen Rachid Ghezzal, Sergen Yalçın'ın yoğun ısrarı üzerine Antalyaspor'a transfer olma kararı aldı.

Google Haberlere Abone ol
Sergen Yalçın çağırdı, Beşiktaş kariyerini düşünmeden noktaladı. İki yıllık imza için şartlar tamam
Anadolu Ajansı

Beşiktaş'ın rüya gibi geçen 2020-2021 sezonunda takımın vazgeçilmeyen isimlerinden birisi olan, gol ve asistleriyle taraftarın gönlünden taht kuran Rachid Ghezzal siyah-beyazlı formaya veda etme kararı aldı.

Geçtiğimiz sezon yaşadığı ağır sakatlıktan dolayı yalnızca 11 maçta forma giyebilen, bu sezonda sık sık sakatlanan ve birçok maçı kaçırarak taraftarın tepkisini çeken Rachid Ghezzal küllerinden doğmak için Sergen Yalçın'ın teklifini kabul etti.

Antalyaspor'a imza attıktan sonra takımı bambaşka bir kimliğe sokan Sergen Yalçın devre arası transfer döneminde ilk olarak Rachid Ghezzal ile görüştü. Rachid Ghezzal'ı, Antalyaspor'da görmeyi çok istediğini söyleyen Sergen Yalçın, Cezayirli oyuncudan olumlu yanıt aldı.

Antalyaspor'a iki yıllık imza atması beklenen Rachid Ghezzal'ın, Beşiktaş ile sözleşmesi 30 Haziran 2024 tarihinde sona eriyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin