Şenol Güneş meydan okumayı kabul etti. Anlaşmaya vardığı takımla kariyerine son noktayı koyacak

Beşiktaş ile yollarını ayırdıktan sonra inzivaya çekilen Şenol Güneş kariyerini Güney Kore Milli Takımı'nda bitirmek istediğini söyledi. Güney Kore Futbol Federasyonu'ndan henüz bir teklif almamasına rağmen yeni bir meydan okumaya hazır olduğunu belirten Şenol Güneş seve seve Güney Kore Milli Takımı'nın başına geçeceğini ifade etti.

Google Haberlere Abone ol
Şenol Güneş meydan okumayı kabul etti. Anlaşmaya vardığı takımla kariyerine son noktayı koyacak
Arşiv

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Lugano karşısında alınan mağlubiyetin ardından tarihler 7 Ekim'i gösterirken Beşiktaş'a veda eden Şenol Güneş yeni yöneteceği takımla ilgili ilk kez bu kadar net sinyaller verdi.

Adı daha önce başta Trendyol Süper Lig kulüpleri olmak üzere birçok ekiple anılan Şenol Güneş kariyerini Güney Kore Milli Takımı ile sonlandırmak istediğini açıkladı.

Güney Kore ekiplerinden FC Seoul'u yönettiği dönemde ülkeyi çok sevdiğini ve yarım kalan bir hikayesinin olduğunu belirten Şenol Güneş, ''70 yaşın üzerindeyim ve şu ana kadar iyi bir hayat yaşadım. Futbol kariyerimi en iyi şekilde bitirmek isterim. Böyle bir meydan okumayı kabul edebilirim. Böyle bir fırsatı verirlerse benim için bir şans olur ve kariyerimi Kore'de bitirmek isterim'' dedi.

2007-2009 yılları arasında Güney Kore ekibi FC Seoul'u çalıştıran Şenol Güneş takımıyla çıktığı 125 mücadelede 1.73 puan ortalaması yakaladı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin