Semih Kılıçsoy parlamaya devam ediyor. Fatih Karagümrük karşısında galibiyeti getirdi

Trendyol Süper Lig'in 20. haftasında Beşiktaş sahasında konuk ettiği Fatih Karagümrük'ü ikinci yarıda bulduğu gollerle 3-0 mağlup etti. Fernando Santos bu sonuçla Beşiktaş kariyerine galibiyetle başlarken, 1 gol ve 1 asistle mücadele eden Semih Kılıçsoy maça damga vurdu.

Google Haberlere Abone ol
Semih Kılıçsoy parlamaya devam ediyor. Fatih Karagümrük karşısında galibiyeti getirdi

Trendyol Süper Lig'in 20. haftasında Beşiktaş ile Fatih Karagümrük, Tüpraş Stadyumu'nda karşı karşıya geldi.

İlk yarısı golsüz biten maçta Beşiktaş, 62. dakikada Semih Kılıçsoy, 65. dakikada Milot Rashica ve 90+2. dakikada Gedson'un golleriyle Fatih Karagümrük karşısında sahadan 3-0 galip ayrıldı. Beşiktaş bu sonuçla üst üste ikinci galibiyetini alırken puanını 35'e yükseltti. Fatih Karagümrük ise 20 puanda kaldı.

Beşiktaş önümüzdeki hafta Pendikspor deplasmanına konuk olacak, Fatih Karagümrük ise sahasında Başakşehir'i ağırlayacak.

SEMİH KILIÇSOY YİNE PARLADI

4-0'lık Çaykur Rizespor galibiyetinde 1 gol ve 1 asistle mücadele eden Semih Kılıçsoy, Fatih Karagümrük karşısında da takımının en etkili ismi oldu. Maçtaki kilidi açan isim olan Semih Kılıçsoy, Milot Rashica'nın golünde de asist yaptı.

Semih Kılıçsoy parlamaya devam ediyor. Fatih Karagümrük karşısında galibiyeti getirdi

İLK MAÇTA İLK GALİBİYET

Teknik direktör Rıza Çalımbay ile yolların ayrılmasından sonra hafta başında sözleşme imzalanan Portekizli teknik adam, ilk sınavını Fatih Karagümrük karşısında verdi. Fernando Santos, Türkiye kariyerine galibiyetle başlarken, taraftarlar da ortaya konan oyundan oldukça memnun kaldı.

ŞEHİTLERİMİZ UNUTULMADI

Karşılaşma öncesinde Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan askerler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Semih Kılıçsoy parlamaya devam ediyor. Fatih Karagümrük karşısında galibiyeti getirdi - Resim : 2

Şehitler nedeniyle Beşiktaş Kulübü, maç öncesinde, sırasında ve sonrasında stat hoparlörlerinden müzik yayını yapmadı. Müsabaka öncesi İstiklal Marşı okunması sırasında kapalı alt tribünde büyük Türk bayrağı açıldı.

Beşiktaş takımı, seremoniye "Milletimizin başı sağ olsun" yazılı pankartla çıktı.

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

1' Beşiktaş-Fatih Karagümrük maçı başladı.

2' Beşiktaş maça hızlı başladı. Rakibinden sıyrılıp ceza sahasına giren Semih'in vuruşunda açıyı çok iyi kapatan Emre gole izin vermedi.

Semih Kılıçsoy parlamaya devam ediyor. Fatih Karagümrük karşısında galibiyeti getirdi - Resim : 3

16' Beşiktaş, Cenk Tosun ile gole yaklaştı. Ön alanda yapılan baskının ardından savunma arkasına atılan pasta Cenk'in vuruşu üstten auta gitti.

31' Ceza sahasına kullanılan serbest vuruşta topa iyi yükselen Cenk Tosun çerçeveyi bulamadı.

36' Beşiktaş direğe takıldı! Cenk Tosun'un şık vuruşunda üst direkte patlayan top oyun alanına geri döndü.

44' Gedson mutlak fırsattan yararlanamadı. Savunmanın hatasını iyi değerlendiren Gedson müthiş bir dribblingle topu taşıdı. Gedson'un vuruşunda Emre kalesinde bir kez daha devleşti.

45' Mücadelenin ilk yarısı golsüz sona erdi.

46' İkinci yarı başladı.

62' Maçtaki gol perdesini Semih Kılıçsoy açtı. Salih Uçan'ın şutunda savunmadan seken topu önünde bulan Semih Kılıçsoy ağları havalandırarak takımını 1-0 öne geçirdi.

Semih Kılıçsoy parlamaya devam ediyor. Fatih Karagümrük karşısında galibiyeti getirdi - Resim : 4

65' Beşiktaş'tan üst üste goller! Semih'in pasında ceza sahası içinden nefis bir şut çıkaran Rashica skoru 2-0'a getirdi.

83' Beşiktaş penaltı bekledi. Emre ile karşı karşıya kalan Gedson, Dresevic ile girdiği ikili mücadele sonrası yerde kaldı. Gedson penaltı beklese de hakem devam kararı verdi.

90+2' Maça noktayı koyan isim Gedson oldu. Rebic'in pasında kariyerinin en kolay gollerinden birini atan Gedson maçın skorunu belirledi: 3-0.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin