Samsunspor maçında Fenerbahçe formasını son kez giydi. Sergen Yalçın ile küllerinden yeniden doğacak

Fenerbahçe formasıyla bir türlü istenilen seviyeye ulaşamayan Emre Mor, Samsunspor maçının ardından sarı-lacivertli formaya veda etti. İsmail Kartal'ın tamamen gözden çıkardığı isim için Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın devreye girdi. Sergen Yalçın'ın, Emre Mor ile görüşerek transferi bitirdiği öğrenildi.

Google Haberlere Abone ol
Samsunspor maçında Fenerbahçe formasını son kez giydi. Sergen Yalçın ile küllerinden yeniden doğacak
Anadolu Ajansı

Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında sahasında Samsunspor ile 1-1 berabere kalarak zirve yarışında beklemediği bir kayıp yaşayan Fenerbahçe'de Emre Mor dönemi an itibariyle sona erdi.

Samsunspor karşısında 80. dakikada Sebastian Szymanski'nin yerine giren ancak beklenen performansı yine ortaya koyamayan Emre Mor, İsmail Kartal tarafından gözden çıkarıldı. Aldığı süreleri iyi kullanamayan Emre Mor'un, Fenerbahçe'ye veda etmesi kesinleşirken 26 yaşındaki futbolcu için Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın devreye girdi.

Emre Mor'u ısrarla takımında görmek isteyen Sergen Yalçın'ın Fenerbahçeli yöneticilerle konuştuğu ve Emre Mor'u kiralık olarak Antalyaspor'da görmek istediği öğrenildi. Fenerbahçe'de kısıtlı süre bulan Emre Mor'un da Antalyaspor gelen teklife sıcak baktığı iddia edildi.

Fenerbahçe formasıyla bu sezon yalnızca 6 maçta görev alabilen Emre Mor toplam 140 dakika sahada kaldı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin