Samsunspor, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin yapamadığını yaptı. Yıldız isim en sonunda Türkiye'ye geliyor

Juventus'ta forma giydiği dönemde Galatasaray ve Fenerbahçe ile adı anılan ve şu anda bonservisi elinde olan Douglas Costa için Samsunspor harekete geçti. Samsunspor son olarak LA Galaxy forması giyen Douglas Costa'nın transferi için tüm şartları zorlayacak.

Google Haberlere Abone ol
Samsunspor, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin yapamadığını yaptı. Yıldız isim en sonunda Türkiye'ye geliyor

Trendyol Süper Lig'de son üç maçından 6 puan çıkaran ve Ziraat Türkiye Kupası'nda da Alanyaspor'u elemeyi başaran Samsunspor dünya futboluna bir dönem damga vurmuş Brezilyalı isim Douglas Costa'nın transferi için kolları sıvadı.

Juventus'ta forma giydiği dönemde başta Galatasaray ve Fenerbahçe olmak üzere birçok takımın transfer listesinde yer alan Douglas Costa daha sonra kariyerine MLS Ligi ekiplerinden LA Galaxy ile devam etme kararı aldı. ABD ekibi LA Galaxy ile sözleşmesi 24 Ekim'de sona eren ve bonservisi elinde olan Douglas Costa için Karadeniz ekibi Samsunspor devreye girdi.

Douglas Costa transferini bitirmek için tüm şartlarını zorlayacak olan Samsunspor, Brezilyalı ismi kadrosuna katarak devre arası transfer dönemine damga vurmak istiyor.

33 yaşındaki Douglas Costa kariyerinde çıktığı 512 maçta 76 kez gol sevinci yaşarken 106 kez de gol pası verdi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin