Şampiyonluk yolunda Okan Buruk'un sabrını taşırdı. Galatasaray'a vedası kesinleşti

Galatasaray'ın devre arası döneminde Sacha Boey'in yerine kadrosuna kattığı Serge Aurier'in başı sakatlık belasından kurtulamadı. Okan Buruk, Galatasaray ile 1 senelik sözleşme imzalayan Serge Aurier'in sözleşmesinin uzatılmamasını ve sezon sonunda yolların ayrılmasını yönetime iletti.

Google Haberlere Abone ol
Şampiyonluk yolunda Okan Buruk'un sabrını taşırdı. Galatasaray'a vedası kesinleşti
Anadolu Ajansı

UEFA Avrupa Ligi'nde Sparta Prag karşısında alınan ağır mağlubiyetinin ardından Avrupa macerası sona eren Galatasaray'da gözler lige çevrilirken Okan Buruk yeni transfer Serge Aurier hakkında flaş bir karar aldı.

Sacha Boey'i, Bayern Münih'e rekor bir bonservis bedeliyle gönderen Galatasaray ara transfer döneminde tecrübeli oyuncu Serge Aurier ile sözleşme imzaladı ancak Serge Aurier sakatlığı nedeniyle henüz hiçbir resmi maçta forma şansı bulamadı. Okan Buruk, Serge Aurier'in sakatlığının beklenenden uzun sürmesi nedeniyle yönetime olumsuz rapor iletti.

Serge Aurier'den henüz faydalanamayan Okan Buruk, 31 yaşındaki oyuncunun sakatlığa yatkın olması nedeniyle takımda tutulmasını ve sezon sonunda yolların kesin olarak ayrılmasını verdiği raporla yönetime sundu. 

Fildişi Sahili ile Afrika Kupası sevinci yaşayan Serge Aurier uyluk gerilmesi sakatlığı nedeniyle Galatasaray ile henüz antrenmanlara dahi çıkamadı. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin