Şampiyonluk yaşadığı Galatasaray'a geri dönüyor. Okan Buruk tek telefonla ikna etti

Galatasaray ile şampiyonluk yaşayan ancak sezon başında Başakşehir'e kiralanan Leo Dubois yeniden sarı-kırmızılı formayı giymeye hazırlanıyor. Okan Buruk, Sacha Boey'in takımdan ayrılmasının ardından Leo Dubois ile görüştü ve deneyimli futbolcuyu Galatasaray'a dönmeye ikna etti. Başakşehir ve Galatasaray arasındaki görüşmelerin tamamlanmasının ardından Leo Dubois için resmi açıklama yapılacak.

Google Haberlere Abone ol
Şampiyonluk yaşadığı Galatasaray'a geri dönüyor. Okan Buruk tek telefonla ikna etti
Arşiv

Şampiyonluk yolunda hata yapmak istemeyen Galatasaray, 9 Şubat'ta sonlanacak olan ara transfer dönemi için de çalışmalarını sürdürürken gündeme Başakşehir'de kiralık olarak forma giyen Leo Dubois geldi.

Sacha Boey'in takımdan ayrılmasının ardından çok hızlı bir şekilde sağ bek arayışına geçen Galatasaray, Rennes forması giyen Lorenz Assignon transferinde mutlu sona ulaşamadı. Okan Buruk bunun üzerine 2022-2023 sezonunda Galatasaray forması giyen ve takımın vazgeçilmez isimlerinden birisi olan Leo Dubois ile görüştü.

Başakşehir'de şu an kiralık olarak forma giyen Leo Dubois'i, Galatasaray'a dönmeye ikna eden Okan Buruk, tecrübeli oyuncuyu yeniden kadroda görmek istediğini söyledi ve Leo Dubois da bu isteğe olumlu yanıt verdi.

Başakşehir'de bu sezon 21 maça çıkan ve sağ bek bölgesinin yanında zaman zaman orta sahanın ortasında da görev alan Leo Dubois 1 gol ve 3 asist üretti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin