Şampiyonluk yaşadığı Beşiktaş'a geri dönüyor. Beklenen haberi en sonunda duyurdu

Beşiktaş'ta forma giydiği iki dönemde iki şampiyonluk yaşayan Ricardo Quaresma yarın oynanacak Beşiktaş-Fenerbahçe maçı öncesi dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ricardo Quaresma, Beşiktaş'tan teklif gelmesi halinde düşünmeden evet diyeceğini ve futbolu da Beşiktaş'ta bırakmak istediğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Şampiyonluk yaşadığı Beşiktaş'a geri dönüyor. Beklenen haberi en sonunda duyurdu

Beşiktaş kariyerine ilk olarak 2010 yılında başlayan ve 227 maça çıkıp iki şampiyonluk yaşayan Portekizli yıldız Ricardo Quaresma, Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi öncesi siyah-beyazlı ekibe adeta mesaj yolladı.

Son olarak Vitoria Guimares forması giyen 40 yaşındaki Ricardo Quaresma, futbola yeşil sahalarda veda etmek istediğini dile getirdi ve Beşiktaş'tan teklif gelmesi halinde yeniden seve seve siyah-beyazlı formayı giyeceğini söyledi.

Merakla beklenen Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi öncesi açıklamalarda bulunan Quaresma, ''Daha çok teknik ekibe entegre olmak isterdim. Hem kulübü geliştirmek hem de antrenör hayatını anlamak adına bu ekibin içinde olmak isterdim. Hayallerimden biri de futbola Beşiktaş formasıyla, dolu bir stadyum önünde bırakmak. Teklif gelirse hiç düşünmem hemen 'evet' derim'' ifadelerini kullandı.

DERBİDEKİ FAVORİSİNİ DE AÇIKLADI

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında oynanacak olan Beşiktaş-Fenerbahçe dair yorumda da bulunan Ricardo Quaresma, ''Derbide Beşiktaş kazansın, şampiyon olsun, hak ettiği yerlerde olsun istiyorum. Beşiktaş'ı çok özledim. Derbi çok özel olacak'' dedi.

BEŞİKTAŞ TARAFTARININ SEVGİLİSİYDİ

2010-2013 ve 2015-2019 yılları arasında Beşiktaş forması giyen Ricardo Quaresma siyah-beyazlı formayla yaşadığı iki lig şampiyonluğunun yanı sıra bir kez de Türkiye Kupası zaferi kazandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin