Samandıra'ya adım atması bundan sonra yasak. İsmail Kartal tamamen gözden çıkardı

Alanyaspor beraberliğinin ardından liderliği Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de, Joshua King'in ismi TFF'ye gönderilen oyuncu listesinde yer almadı. İsmail Kartal, sakatlığı sebebiyle sezonu kapatma riski olan Joshua King'i bundan böyle Süper Lig maçlarında oynatmayacak.

Google Haberlere Abone ol
Samandıra'ya adım atması bundan sonra yasak. İsmail Kartal tamamen gözden çıkardı
Anadolu Ajansı

Alanyaspor beraberliğinin ardından uzun süredir oturduğu liderlik koltuğunu Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal oyuncu tercihleriyle de oldukça eleştirildi.

Bu sezon çok kısa süre verdiği Ryan Kent'i, Edin Dzeko'nun yerine oyuna alarak taraftarı adeta çılgına çeviren İsmail Kartal son olarak Joshua King'i de gözden çıkardı. Kadrosundaki yabancı oyuncu sayısının fazlalığından dolayı ligde 14 yabancı kullanmak zorunda olan İsmail Kartal, Luan Peres'in ardından Joshua King'in de adını TFF'ye gönderilen listeye yazdırmadı.

Ayak bileğinden yaşadığı sakatlık nedeniyle sezonun geri kalanında Avrupa maçları da dahil forma giymeme durumu bulunan Joshua King sarı-lacivertli formayla 23 maçta 4 gol ve 4 asist üretti. Joshua King'in, Fenerbahçe ile 30 Haziran 2024 tarihine kadar sözleşmesi bulunuyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin