Saha komiserinin raporu bir gerçeği daha ortaya çıkardı. Faruk Koca, yumruklu saldırıdan önce Halil Umut Meler'e tehditler savurmuş

Faruk Koca'nın, Halil Umut Meler'e yumruk attığı skandal olayda saha komiserinin raporu ortaya çıktı. Olayların koridorda da devam ettiği vurgulanırken, Faruk Koca'nın sarf ettiği sözler şok etkisi yarattı.

Google Haberlere Abone ol
Saha komiserinin raporu bir gerçeği daha ortaya çıkardı. Faruk Koca, yumruklu saldırıdan önce Halil Umut Meler'e tehditler savurmuş
Anadolu Ajansı

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında oynanan Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının bitiş düdüğünün ardından Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, maçın hakemi Halil Umut Meler'e yumruklu saldırı gerçekleştirmişti. Olayların koridorda da devam ettiği öğrenilirken Faruk Koca'nın Halil Umut Meler için söylediği şoke eden sözler saha komiserinin raporuna yansıdı.

Ankaragücü-Çaykur Rizespor karşılaşmasının ardından hakem Halil Umut Meler'e yönelik gerçekleştirilen saldırıyla ilgili adli süreç devam ederken NTV'de yer alan habere göre saha komiserinin raporu ortaya çıktı.

Raporda olayların koridorda da devam ettiğini belirtilirken eski Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın hareketlerde bulunarak "Buradan çıkamayacaklar" dediği belirtildi.

Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında eski MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca ve şüpheliler Ş.Y.Ş. ile K.Ç.'nin alınan ifadelerin ardından “kamu görevlisini yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle spor alanında kırık oluşacak şekilde yaralamak” suçundan tutuklanmış ardından da Sincan Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na gönderilmişti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin