Sacha Boey'den önce Galatasaray'dan o isim ayrılıyor. Okan Buruk tekliflerin hemen kabul edilmesini istedi

Galatasaray'ın, Fenerbahçe ile büyük bir transfer yarışına girip kadrosuna kattığı Tete bekleneni veremeyince sarı-kırmızılı kulüpteki kariyeri fazla uzun sürmedi. Okan Buruk, performansı bir türlü yükselmeyen Tete'ye gelen transfer tekliflerinin hemen kabul edilmesini istedi.

Google Haberlere Abone ol
Sacha Boey'den önce Galatasaray'dan o isim ayrılıyor. Okan Buruk tekliflerin hemen kabul edilmesini istedi
Arşiv

Shakhtar Donetsk ile uzun süren hukuki sürecin ardından Galatasaray'ın kadrosuna kattığı ve büyük umutlar beslediği Tete devre arasında sarı-kırmızılı formaya veda ediyor.

Takıma katıldığı günden bu yana Okan Buruk'un birçok kez ilk 11'de şans verdiği Tete, hem Şampiyonlar Ligi hem de Trendyol Süper Lig'de gösterdiği performansla resmen sınıfta kaldı.

Galatasaray'ın bonservis bedeli ödemeden kadrosuna kattığı Tete'nin performansından memnun olmayan Okan Buruk, Brezilyalı oyuncuya Suudi Arabistan ve Rusya'dan gelen tekliflerin hemen kabul edilmesini istedi.

Tete'den gelecek bonservis bedeliyle kasasını doldurmak isteyen Galatasaray yönetimi ayrıca Tete'nin satışıyla da Okan Buruk'un elindeki yabancı sayısını düşürmek istiyor. 27 maçta forma şansı bulan Tete 2 gol ve 3 asistle mücadele etti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin