Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, Halil Umut Meler'e yapılan yumruklu saldırı hakkında konuştu: Çok üzgünüz

MKE Ankaragücü-Rizespor maçına Halil Umut Meler'e saldırılması damga vurdu. Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut da konuyla ilgili olarak, "İnşallah son olur. Gerçekten üzgünüz, çok üzgünüz. Konumum gereği bu kadar konuşabiliyorum" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, Halil Umut Meler'e yapılan yumruklu saldırı hakkında konuştu: Çok üzgünüz

Süper Lig'in 15. haftasında MKE Ankaragücü sahasında Çaykur Rizespor'la 1-1 berabere kaldı. Ancak mücadeleden çok son düdükle birlikte sahalarda görmek istemediğimiz olayların yaşanması konuşuldu. Sarı-Lacivertli kulübün başkanı Faruk Koca mücadelenin hakemi Halil Umut Meler'e saldırdı, ardından sahanın ortası karıştı ve Meler yerdeyken darbedildi.

Mücadeleden sonra Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut açıklamada bulundu. Maça dair söylenecek bir durumun olmadığını kaydeden Palut, "1-1 bitti. Futbol için sadece bu kadar konuşmak yeterli. Çok üzgünüz. İnşallah son olur. Gerçekten üzgünüz, çok üzgünüz. Konumum gereği bu kadar konuşabiliyorum" ifadelerini kullandı.

NE OLDU?

Trendyol Süper Lig’in 15. haftasında MKE Ankaragücü, Çaykur Rizespor’u konuk etti. Müsabaka karşılıklı atılan gollerle 1-1 berabere biterken iki takım da maçı 10 kişi tamamladı.

Mücadelenin hakemi Halil Umut Meler, son düdüğü çalmasının ardından saha içi bir anda karıştı. MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, hakemlerin orta alana koşarak Halil Umut Meler’e yumruk attı.

Yere düşen Meler, daha sonra arbede arasında kaldı. Güvenlik güçleri sahaya girerek olayı kontrol altına aldı.

Hakem Halil Umut Meler ve yardımcıları, çevik kuvvet ekiplerinin desteğiyle sahadan çıkartıldı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin