Rıza Çalımbay yıldız ismi hedef gösterdi, 'istese oynardı' dedi. Alanyaspor maçının ardından bomba gibi açıklamalar

Trendyol Süper Lig'de sahasında Alanyaspor'a 3-1 mağlup olan Beşiktaş'ta maçın ardından teknik direktör Rıza Çalımbay, Gedson Fernandes ve Mert Günok hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı.

Google Haberlere Abone ol
Rıza Çalımbay yıldız ismi hedef gösterdi, 'istese oynardı' dedi. Alanyaspor maçının ardından bomba gibi açıklamalar
Anadolu Ajansı

Fenerbahçe derbisinde alınan 3-1'lik mağlubiyetin ardından Alanyaspor'a da sahasında aynı skorla kaybeden Beşiktaş'ta galibiyet özlemi üç maça çıktı.

Tüpraş Stadyumu'nda 1-0 öne geçmesine rağmen Yusuf, Janvier ve Carlos Eduardo'nun gollerine engel olamayan Beşiktaş'ta teknik direktör Rıza Çalımbay maçın ardından sakat ve kadro dışı bırakılan oyuncularla ilgili çarpıcı yorumlarda bulundu.

Maçın ardından çok bariz hatalar yaptıklarını söyleyen Rıza Çalımbay, ''Bugün mağlubiyeti bize Alanyaspor vermedi, kendi kendimize verdik. Böyle 3 tane bariz hata yapılır mı?" dedi.

Açıklamalarına Gedson Fernandes'in sağlık durumuyla devam eden Çalımbay, ''Oynamayan oyuncularımız sağlam olsalardı, kadro dışı kalmasalardı farklı olurdu. Gedson Fernandes oynayabilirdi. Ayağı o kadar da kötü değildi. Kadro dışı kalan oyuncular işlerine, güçlerine baksalardı bugün bambaşka olurdu'' ifadelerini kullandı.

MERT GÜNOK'A ELEŞTİRİ

Beşiktaş'ın yediği üçüncü golde kaleci Mert Günok'a eleştiri yönelten deneyimli çalıştırıcı, "Yani sen nasıl kalecisin, oradaki topu vuracaksın gidecek, bu kadar basit!" şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin