Rıza Çalımbay teklife evet dedi. Yeni takımıyla yeni maceraya hazır

Beşiktaş ile yollarını ayırdıktan sonra inzivaya çekilen Rıza Çalımbay, Azerbaycan Milli Takımı ile yeniden sahalara dönmeye hazırlanıyor. Aralık ayında Beşiktaş ile yollarını ayırdıktan sonra takım çalıştırmayan Rıza Çalımbay, ''Teklif gelmesi halinde Azerbaycan Milli Takımı'nda görev yapmaya sıcak bakarım'' dedi.

Google Haberlere Abone ol
Rıza Çalımbay teklife evet dedi. Yeni takımıyla yeni maceraya hazır
Arşiv

Beşiktaş ile yollarını olaylı bir şekilde ayıran deneyimli teknik direktör Rıza Çalımbay, Azerbaycan Milli Takımı'ndan görev gelmesi halinde seve seve yeni bir maceraya başlayacağını söyledi.

Beşiktaş ile serüveni yalnızca 7 maç süren Rıza Çalımbay siyah-beyazlı takımla yollarını 21 Aralık 2023 tarihinde ayırdıktan sonra Azerbaycan Milli Takımı ile adının geçtiği söylentilerini doğruladı.

Rıza Çalımbay, ''Azerbaycan Milli Takımı'ndan resmi bir teklif gelmedi ancak teknik direktörlük görevi için adımın geçtiğini duyuyorum'' dedi. Rıza Çalımbay bu görev için adının geçmesinden gurur duyduğunu belirterek, ''Kendilerinin 1-2 gün içinde beni arayacaklarını düşünüyorum. Teklif gelmesi halinde Azerbaycan Milli Takımı'nda görev yapmaya sıcak bakarım'' ifadelerini kullandı.

Uzun süren Sivasspor macerasının ardından Beşiktaş ile kısa bir hikaye yaşayan Rıza Çalımbay kariyerinde; Trabzonspor, Antalyaspor ve Çaykur Rizespor gibi takımları çalıştırdı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin