Rıza Çalımbay dönemi Alanyaspor maçıyla sona erdi. Nihat Kahveci, Beşiktaş'ın yeni teknik direktörünü açıkladı

Trendyol Süper Lig'de sahasında Alanyaspor'a 3-1 mağlup olan Beşiktaş'ta teknik direktör Rıza Çalımbay ağır eleştirilere tutuldu. Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay döneminin sona ermesi beklenirken, Nihat Kahveci yeni teknik direktörün Quique Setien olabileceğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Rıza Çalımbay dönemi Alanyaspor maçıyla sona erdi. Nihat Kahveci, Beşiktaş'ın yeni teknik direktörünü açıkladı

Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında Alanyaspor karşısında 1-0 öne geçmesine rağmen sahadan 3-1'lik mağlubiyetle ayrılan Beşiktaş'ta teknik direktör Rıza Çalımbay eleştiri yağmuruna tutuldu.

Rıza Çalımbay, Beşiktaş serüvenine Başakşehir ve Samsunspor galibiyetleriyle başlasa da özellikle UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Club Brugge karşısında alınan 5-0'lık mağlubiyetin ardından Beşiktaş'ta adeta çöküş dönemi başladı. Geçtiğimiz haftada oynanan derbi maçında Fenerbahçe'ye 3-1 mağlup olan Beşiktaş, Alanyaspor'a da aynı skorla kaybedince Rıza Çalımbay hakkında büüyk soru işaretleri oluştu.

Beşiktaş'ın efsane isimlerinden biri olan Nihat Kahveci, Beşiktaş'ın yeni bir teknik direktör aradığını ve bu ismin Quique Setien olabileceğini söyledi.

QUIQUE SETIEN KİMDİR?

27 Eylül 1958 doğumlu olan Quique Setien teknik direktörlük macerasına İspanya'nın Racing kulübünde başladı. Racing'in ardından yine bir İspanyol takımı olan Lugo'nun başında 258 maça çıkan Quique Setien, 2020 yılında Barcelona'ya imza attı.

65 yaşında olan kurt isim Quique Setien son olarak Villareal'i çalıştırdı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin