Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin yeni başkanını açıkladı. Haziran ayında seçime tek başına giriyor

Şampiyonluk yarışında olan Fenerbahçe'de gözler bir yandan da haziran ayında yapılacak olan başkanlık seçimine çevrildi. Fenerbahçe'nin efsane isimlerinden biri olan Rıdvan Dilmen, Ali Koç'un görevi bırakmasının ardından yeni başkanın Aziz Yıldırım olacağını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin yeni başkanını açıkladı. Haziran ayında seçime tek başına giriyor

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada haziran ayında yapılacak seçimlerde başkan adayı olmayacağını açıklamış ve tüm sarı-lacivertli taraftarları şaşırmıştı.

3 Haziran 2018'de yapılan seçimlerde rekor oy farkıyla Fenerbahçe'nin başkanlığına seçilen Ali Koç, ''Allah'ın izniyle inşallah haziran ayında yeni bir başkan ve yönetim kurulu olacak. Bu kararımın Fenerbahçe'nin hayrına olduğuna inanın'' ifadelerini kullandı.

Ali Koç'un başkanlığı bırakacağını açıklamasının ardından Fenerbahçe'nin efsane isimlerinden birisi olan Rıdvan Dilmen, sarı-lacivertli ekibin yeni başkanının Aziz Yıldırım olması gerektiğini söyledi. Rıdvan Dilmen, ''Ali Bey olmazsa Aziz Bey’in bir dönem Fenerbahçe’nin başına geçmesi gerektiğini düşünüyorum.  Hiç kimsenin aday dahi olmaması lazım'' dedi.

Açıklamalarına şu sözlerle devam eden Dilmen, ''Aziz Bey gel demeleri lazım. Aziz Bey büyük işler yapmıştır Fenerbahçe Kulübü’ne. Geçmişte yaptığı hatalar vardır muhakkak. Onlar da gelir mi gelmez mi bilmiyorum ama zorla getiririm ben olsam, yakışır yani'' dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin