Real Madrid, Arda Güler'i takımdan yolluyor. A Milli Takım'ın yıldızıyla takım arkadaşı olacak

Real Madrid formasıyla son iki haftada harikalar yaratan Arda Güler, Yusuf Yazıcı'nın da formasını giydiği Lille'in yolunu tutmaya hazırlanıyor. Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Arda Güler'in daha fazla deneyim kazanması için Lille'e kiralık olarak gönderilmesine yeşil ışık yaktı.

Google Haberlere Abone ol
Real Madrid, Arda Güler'i takımdan yolluyor. A Milli Takım'ın yıldızıyla takım arkadaşı olacak
Anadolu Ajansı

Real Madrid formasıyla ilk gol sevincini Celta Vigo karşısında yaşayan ve İspanyol devinin tarihine geçen Arda Güler hakkında İspanyol basını yine çok konuşulacak bir iddia ortaya attı.

Celta Vigo mücadelesine 89. dakikada dahil olup 90+4. dakikada fileleri sarsan, Osasuna karşısında ise orta sahadan çıkardığı nefis şutta direğe takılan Arda Güler'in yeni takımının Lille olacağı iddia edildi.

Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Real Madrid, Lille forması giyen Leny Yoro için kasasını boşaltmaya hazırlanırken Fransız ekibinden flaş Arda Güler isteği geldi.

Leny Yoro'nun transferinde Real Madrid'den 60 milyon Euro isteyen Lille ayrıca Arda Güler'in transferde takas olarak kullanılmasını istedi. Arda Güler'in, Lille'e geçici transferine sıcak bakan Real Madrid yeni sezonda Arda Güler'i Fransa'ya göndermeyi planlıyor. Arda Güler transferinin gerçekleşmesi halinde milli yıldız Yusuf Yazıcı'yla takımının başarısı için ter dökecek.

Real Madrid formasıyla bu sezon 7 maça çıkan Arda Güler 1 kez gol sevinci yaşadı. Arda'nın güncel piyasa değeri ise 15 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin