Panathinaikos'a, Süper Lig karması. Fatih Terim çağırınca milli oyuncu düşünmeden imza attı

Panathinaikos Teknik Direktörü Fatih Terim, Samet Akaydin'in ardından bu kez de Adana Demirspor forması giyen kaleci Ertaç Özbir transferini bitirdi. Fatih Terim, Adana Demirspor'da forma giyen Ertaç Özbir ile görüşerek deneyimli kaleciyi Panathinaikos'a transfer olmaya ikna etti.

Google Haberlere Abone ol
Panathinaikos'a, Süper Lig karması. Fatih Terim çağırınca milli oyuncu düşünmeden imza attı
Anadolu Ajansı

Panathinaikos'un başında 4 maçta 2 galibiyet ve 2 beraberlik alarak Yunanistan macerasına iyi bir başlangıç yapan Fatih Terim savunmanın ardından kaleci pozisyonu için de rotasını Süper Lig'e çevirdi.

Fatih Terim dört maçta yenilen dört golün ardından savunma ve kaleci bölgesinde sorun yaşadığını yönetime bildirmiş ve ilk iş olarak Fenerbahçe'den Samet Akaydin'i transfer etmişti. Fatih Terim bu kez de Adana Demirspor'da forma giyen Ertaç Özbir'i transfer listesine aldı.

Adana Demirspor formasıyla çok iyi bir sezon geçiren Ertaç Özbir, kulüpte yaşanan sıkıntıların ardından Mavi Şimşekler'den ayrılmaya karar verdi. Bu kararı fırsata çeviren Panathinaikos Teknik Direktörü Fatih Terim, Ertaç Özbir ile hemen iletişime geçerek deneyimli kaleciyi Yunan ekibine gelmeye ikna etti. Ertaç Özbir'in ilerleyen günlerde Panathinaikos kulüp binasına gelip, resmi imzayı atması bekleniyor.

Fatih Terim, Samet Akaydin'in ardından Ertaç Özbir transferini de tamamlayarak devre arası transfer döneminde Süper Lig'den iki oyuncuyu kadrosuna katmış oldu. Panathinaikos'ta ayrıca bir dönem Fenerbahçe forması giyen Willian Arao da bulunuyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin