Panathinaikos maçlarının yayıncısı açıklandı. Fatih Terim yarın ilk sınavına çıkıyor

Sürpriz bir kararla Yunan ekibi Panathinaikos ile 1.5 yıllık sözleşme imzalayan Fatih Terim yarın ilk sınavına PAS Giannina karşısında çıkacak. Fatih Terim'in, Panathinaikos'un başında çıkacağı ilk maç saat 22:00'de S Sport Plus'tan canlı olarak ekranlara gelecek.

Google Haberlere Abone ol
Panathinaikos maçlarının yayıncısı açıklandı. Fatih Terim yarın ilk sınavına çıkıyor
Arşiv

Yunanistan Süper Ligi ekiplerinden Panathinaikos'ta teknik direktörlük görevine getirilen Fatih Terim yarın ilk sınavına çıkacak.

14 yıllık şampiyonluk özlemine Fatih Terim önderliğinde son verme uğraşında olan, Panathinaikos'ta PAS Giannina maçının hazırlıkları tamamlanırken herkesin merak ettiği bir soru da çok fazla süre geçmeden yanıt buldu.

S Sport’tan yapılan açıklamaya göre, yeni yılda Yunanistan Süper Ligi’nde teknik direktör Fatih Terim’ın başında bulunduğu Panathinaikos ve ligin diğer takımlarının maçları, Türkiye’de S Sport Plus’tan izlenenebilecek.

Terim’in Panathinaikos’un başında Pas Giannina ile çıkacağı ilk maç yarın Atina'daki Apostolos Nikolaidis Stadı'nda TSİ 22:00’de başlayacak.

''BURAYA MEYDAN OKUMAYA GELDİM''

Panathinaikos'un uzun süren şampiyonluk özlemine son vermek istediğini belirten Fatih Terim, ''Ben de buraya Panathinaikos'u şampiyon yapmak için geldim. Ben imzalarımı sadece kalemle atmam, imzalarımı kalbimle de atarım. Panathinaikos'un da benim için öyle bir çalışma ortamı olacağına inanıyorum'' ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin