Özlediği yuvasına geri döndü. Fatih Terim iki yıllık imzayla yeni maceraya başlıyor

Panathinaikos ile istediği başarıya ulaşamayan ve Yunan ekibi ile yollarını ayıran Fatih Terim için ortaya atılan Beşiktaş iddiası gündeme bomba gibi düştü. Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'ın, Panathinaikos ile yollarını ayıran Fatih Terim ile görüştüğü iddia edilirken, Fatih Terim'in Beşiktaş'ta oluşacak yeni projeye yeşil ışık yaktığı öğrenildi.

Google Haberlere Abone ol
Özlediği yuvasına geri döndü. Fatih Terim iki yıllık imzayla yeni maceraya başlıyor
Arşiv

Panathinaikos'a imza attığı günden bu yana manşetlerden düşmeyen Fatih Terim, Yunan ekibi ile yollarını buruk bir şekilde ayırdıktan sonra yeniden Süper Lig'e dönmeye hazırlanıyor.

Panathiniakos ile şampiyonluk parolasıyla yola çıkan ancak yarışın gerisinde kalınmasının ardından Yunan ekibi ile yol ayrımına giden Fatih Terim'in, Beşiktaş ile görüştüğü ortaya çıktı.

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Panathinaikos ile yollarını ayırdıktan sonra Fatih Terim ile görüşerek 'İmparator' lakaplı tecrübeli çalıştırıcı ile bir toplantı gerçekleştirdi. Hasan Arat, Fatih Terim'e iki yıllık sözleşme teklif ederken Fatih Terim'in de Beşiktaş'ın teklifine sıcak baktığı iddiaları gündemi bir anda karıştırdı.

Fatih Terim, yaklaşık 5 ay başında kaldığı Panathinaikos ile tüm kulvarlarda 26 resmi maça çıkmış ve bu mücadelelerde 14 galibiyet, 6'şar beraberlik ve mağlubiyet alarak 1.85 puan ortalaması tutturmuştu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin