Ozan Tufan'ın bu açıklamaları çok konuşulacak. Fenerbahçe kariyerine dair şaşkınlık yaratan itiraf

İngiltere Championship takımlarından Hull City'nin başarısı için ter döken Ozan Tufan, Fenerbahçe'de forma giydiği dönemle alakalı çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ozan Tufan, ''Bana Fenerbahçe'nin kattığı tek şey kulübü çok benimsedim, onlarda beni benimsedi. Çok iyi insanlar tanıdım. Onun dışında bana taraftarın dışında kimsenin yardımı dokunmadı'' dedi.

Google Haberlere Abone ol
Ozan Tufan'ın bu açıklamaları çok konuşulacak. Fenerbahçe kariyerine dair şaşkınlık yaratan itiraf
Arşiv

Hull City formasıyla başarılı bir sezonu geride bırakan Ozan Tufan, Türkiye ve Fenerbahçe günlerine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'ye transfer olmadan önce Beşiktaş ile görüştüğünü söyleyen Ozan Tufan, ''enerbahçe'ye transfer olacağım o dönemde Beşiktaş'la ilgili transfer görüşmem vardı. Şenol Hoca ile bir araya geldik. Fikret Orman başkandı o dönemde. Aramızda bir konuşma gerçekleşti. Şenol Hoca'nın ufak bir konuşması vardı. O konuşma gündemi değiştirdi. Bursaspor Başkanı transfere olumlu bakarken olumsuza döndü'' dedi.

''AZİZ YILDIRIM DEVREYE GİRDİ''

Açıklamalarına şu sözlerle devam eden Ozan Tufan, ''Sonra sayın Aziz Yıldırım devreye girdi. 'Seni istiyoruz, kulüplerle anlaştık' dedi. Aziz Yıldırım, 'Yarın statta imzayı atmanı bekliyoruz' dedi. Ondan sonra Fenerbahçe serüveni başladı'' şeklinde konuştu.

''KİMSENİN YARDIMI DOKUNMADI''

Fenerbahçe'de forma giydiği döneme dair itirafta bulunan Tufan, ''Her oyuncunun istediği gibi Fenerbahçe'de kupa kazanma hayaliyle bulundum. Ama bu hayalim gerçekleşmedi. Bana Fenerbahçe'nin kattığı tek şey kulübü çok benimsedim, onlarda beni benimsedi. Çok iyi insanlar tanıdım. Onun dışında bana taraftarın dışında kimsenin yardımı dokunmadı'' şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin