Oyuncu listeleri UEFA'ya gönderildi. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın kadrosunda dikkat çeken değişiklikler

Ülkemizi Avrupa arenasında temsil eden Fenerbahçe ve Galatasaray yaptıkları son transferlerin ardından oyuncu listelerini UEFA'ya gönderdi.

Google Haberlere Abone ol
Oyuncu listeleri UEFA'ya gönderildi. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın kadrosunda dikkat çeken değişiklikler

Şampiyonlar Ligi'nde üçüncü olarak yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam eden Galatasaray, Sparta Prag maçı öncesinde oyuncu listesini UEFA'ya bildirdi.

Galatasaray devre arası transfer döneminde takımdan yolladığı Sacha Boey, Angelino ve Cedric Bakambu'nun yerine kadroya Berkan Kutlu, Serge Aurier ve Carlos Vinicius'u ekledi.

FENERBAHÇE'NİN YENİ TRANSFERLERİ DE KADRODA

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde mücadele eden bir başka temsilcimiz Fenerbahçe de kadrosunda dikkat çeken değişikliklere imza attı.

Sarı-lacivertlilerde yeni transferler Çağlar Söyüncü, Leonardo Bonucci ve Rade Krunic kadroya dahil edildi. Serdar Aziz'in yanı sıra takımdan kiralık olarak Miguel Crespo ve Umut Nayir'in listede yer almadı.

Fenerbahçe'nin UEFA'ya bildirdiği kadroda yer alan isimler şöyle:

Kaleciler: Dominik Livakovic, Doğukan Demir, İrfan Can Eğribayat, Ömer Camcı, Furkan Akyüz

Savunma: Çağlar Söyüncü, Djiku, Leonardo Bonucci, Jayden Oosterwolde, Ahmet Aydın, Rodrigo Becao, Yusuf Akçiçek, Mehmet Can Gülerer

Orta Saha: İsmail Yüksek, Ferdi Kadıoğlu, Mert Hakan Yandaş, Ryan Kent, Joshua King, İrfan Can Kahveci, Miha Zajc, Rade Krunic, Fred, Muhammet İmre, Sebastian Szymanski, Kaan Akyazı, Efekan Karayazı, Emirhan Arkutcu

Hücum: Edin Dzeko, Dusan Tadic, Cengiz Ünder, Bright Osayi-Samuel, Michy Batshuayi, Çağrı Fedai

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin