Olaylı Trabzonspor Fenerbahçe maçının ardından TFF'den açıklama geldi

Trendyol Süper Lig'de Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan olay maçın ardından Türkiye Futbol Federasyonu açıklama yaptı. TFF, ''Bu olayların tekrarlanmaması için soruşturmalar tamamlandıktan sonra olayların sorumluları ile ilgili gerekli cezai müeyyide uygulanacağından kimsenin şüphesi olmasın'' dedi.

Google Haberlere Abone ol
Olaylı Trabzonspor Fenerbahçe maçının ardından TFF'den açıklama geldi

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçının sonunda yine istenmeyen birçok görüntü oluştu.

Bu sezon birçok kez şahit kaldığımız kötü olaylara Trabzonspor-Fenerbahçe maçının ardından yaşanan olaylar da eklendi. Maçın bitiş düdüğünün ardından yaşanan olaylarla ilgili Türkiye Futbol Federasyonu bir açıklama yayınladı.

Türkiye Futbol Federasyonu yaptığı açıklamada, ''Trendyol Süper Lig’de Trabzonspor A.Ş. ile Fenerbahçe A.Ş. arasında oynanan maç sırasında ve maçtan sonra meydana gelen olaylarla ilgili; temsilcilerimiz ve devlet yetkililerimiz ile iletişim halindeyiz.  Dostluk, barış ve kardeşlik oyunu olan futbolda yaşananlar asla kabul edilemez.  

Bu olayların tekrarlanmaması için soruşturmalar tamamlandıktan sonra olayların sorumluları ile ilgili gerekli cezai müeyyide uygulanacağından kimsenin şüphesi olmasın.'' ifadeleri kullanıldı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin