Olaylı maçın ardından bir gerçek daha ortaya çıktı. Abdullah Avcı ve İsmail Kartal arasında geçen ilginç diyalog

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı’nın Fenerbahçe maçının devre arasında Jayden Oosterwolde'yi, İsmail Kartal'a şikayet ettiği ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Olaylı maçın ardından bir gerçek daha ortaya çıktı. Abdullah Avcı ve İsmail Kartal arasında geçen ilginç diyalog
Anadolu Ajansı

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar gündemde yer alırken, mücadelenin devre arasında Abdullah Avcı ve İsmail Kartal arasında yaşananlar ortaya çıktı.

Bordo-mavili hocanın, devrenin ardından Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal’la soyunma odası koridorunda bir araya geldiği ve yedek kulübesinde yer alan Oosterwolde’yi şikayet ettiği aktarıldı.

Oosterwolde’nin ilginç hareketlerle Trabzonsporlu taraftarları tahrik ettiğini savunan Abdullah Avcı’nın, “İsmail hocam, Oosterwolde’yi görmüyor musunuz? Sürekli taraftarları tahrik ediyor. Lütfen bu hareketlerine bir son versin” ifadelerini kullandığı bildirildi. Hollandalı futbolcuya uyarıda bulunacağını söyleyen İsmail Kartal’ın daha sonra Abdullah Avcı ile birlikte soyunma odasına kadar yürüdüğü belirtildi.

Sakatlık sorunu yaşayan Serdar Aziz’in yerine devre arasında oyuna dahil olan Jayden Oosterwolde’nin maçtan sonra tribünleri tahrik etmeyi sürdürdüğü vurgulandı. Abdullah Avcı’nın karşılaşmanın ardından Hollandalı oyuncudan bir kez daha şikayetçi olduğu ve tepkisini dile getirdiği kaydedildi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin