Olaylı maç sonrası iki kulüpten olay hareket! Trabzonspor Serdar Dursun'u, Fenerbahçe ise Eren Elmalı'yı Fair-Play ödülüne aday gösterdi

Türk futbol tarihinin en olaylı maçlarından biri olarak tarihe geçen Trabzonspor Fenerbahçe maçı sonrası iki takımdan karşılıklı jest geldi. Trabzonspor olaylara karışmayan Serdar Dursun'u, Fenerbahçe ise Eren Elmalı'yı Fair-Play ödülüne aday gösterdi.

Google Haberlere Abone ol
Olaylı maç sonrası iki kulüpten olay hareket! Trabzonspor Serdar Dursun'u, Fenerbahçe ise Eren Elmalı'yı Fair-Play ödülüne aday gösterdi

Trabzonspor ve Fenerbahçe arasında maç sonu yaşananlar Türk futbol tarihine geçti. Olaylı maç sonrası iki kulüpten karşılıklı jest geldi. Olaylara karışmayan Fenerbahçeli futbolcu Serdar Dursun Trabzonspor tarafından Mart Ayı Fair-Play Ödülü'ne aday gösterildi. 

Fenerbahçe de yine olaylara karışmayan Trabzonsporlu futbolcu Eren Elmalı'yı Mart Ayı Fair-Play Ödülü'ne aday gösterildi. Kulüpler bu kararı, iki futbolcunun Süper Lig'in 30. haftasında oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçında olaylara karışmaması sebebiyle aldı.

MÜRACAATLAR KURULA ULAŞTI

ntv'de yer alan habere göre Trabzonspor, centilmen davranışlar sergileyen rakip takım oyuncusu Serdar Dursun'u fair play ödülüne aday gösterirken, Fenerbahçe de bordo mavililerin bu jestine karşılık verdi ve Eren Elmalı'yı aday olarak seçti.

TFF Fair Play ve Sosyal Sorumluluk Kurulu Başkanı Ali Erten, iki kulübün müracaatlarının kurula ulaştığını belirterek, kararın en yakın zamanda kamuoyuna açıklanacağını söyledi.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin