Okan Buruk'un hayalleri yıkıldı. Galatasaray'ı bir anda bıraktı, gizli transfer görüşmesi yaptı

Galatasaray'da yaşanan Davinson Sanchez gelişmesi Okan Buruk'u tam anlamıyla hayal kırıklığına uğrattı. Okan Buruk'un bu sezon savunmadaki vazgeçilmez ismi olan Davinson Sanchez, Avrupa devlerinin transfer listesine girince başarılı oyuncunun menajeri Napoli ile transfer görüşmesi yapmak için İtalya'ya gitti.

Google Haberlere Abone ol
Okan Buruk'un hayalleri yıkıldı. Galatasaray'ı bir anda bıraktı, gizli transfer görüşmesi yaptı
Anadolu Ajansı

Galatasaray'ın 9.5 milyon Euro'ya Tottenham'dan kadrosuna kattığı Davinson Sanchez şu ana kadarki performansıyla tüm alkışları toplarken yıldız oyuncu hakkında flaş bir gelişme yaşandı.

Bu sezon 25 maçta forma giyen ve takımın vazgeçilmez isimlerinden biri olan Davinson Sanchez birçok Avrupa devinin transfer listesine girerken Kolombiyalı oyuncunun menajeri Napoli ile transfer masasına oturdu.

Adı daha önce sık sık Napoli ile anılan Davinson Sanchez'in yaz transfer döneminde yüksek bir bonservis bedeliyle Napoli'ye transfer olması beklenirken, oyuncunun menajeri Fernando Villarreal transfer konusunda büyük aşama kaydetti.

Şu anda değeri 17 milyon Euro'ya kadar çıkan ve Galatasaray ile sözleşmesi 2027 yılında sona erecek olan Davinson Sanchez; Bandırmaspor, Antalyaspor ve Ankaragücü maçlarında gol sevinci yaşadı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin