Okan Buruk'u tersledi, yeni sözleşmeyi reddetti. Galatasaray hemen takımdan gönderme kararı aldı

Sezon başında takımdan ayrılması gündeme gelen ancak performansıyla parmak ısırtan Victor Nelsson'un tavrı Okan Buruk'u şok etti. Galatasaray'ın yeni sözleşme önerdiği başarılı stoper Victor Nelsson, sarı-kırmızılı ekibin teklifini reddetti. Danimarkalı oyuncunun bu hareketinin ardından Okan Buruk, Victor Nelsson'u elden çıkarma kararı aldı.

Google Haberlere Abone ol
Okan Buruk'u tersledi, yeni sözleşmeyi reddetti. Galatasaray hemen takımdan gönderme kararı aldı
Anadolu Ajansı

Bu sezon savunmada gösterdiği performansla parmak ısırtan ve eski günlerine adeta geri dönen Victor Nelsson, Galatasaray defterini kapatmaya hazırlanıyor.

Sezon başında forma şansı bulmakta zorlansa da stoper bölgesinde yaşanan sakatlıklar nedeniyle ele geçirdiği fırsatı çok iyi kullanan Nelsson son haftalarda Okan Buruk'un ilk 11'inde değişilmeyen isimlerden birisi oldu. Galatasaray yönetimi de Nelsson'un bu performansını yeni sözleşme ile ödüllendirmek isterken Danimarkalı oyuncunun tavrı kulüpte adeta şok etkisi yarattı.

Galatasaray formasıyla misyonunu doldurduğunu düşünen Victor Nelsson yeni sözleşme teklifini reddetti ve Avrupa'ya transfer olmak istediğini söyledi. Nelsson'un bu isteğinin ardından Okan Buruk yıldız isme gelecek tüm tekliflerin değerlendirilmesi kararını aldı.

Bu sezon 40 resmi müsabakada forma giyen Victor Nelsson 2 kez gol sevinci yaşadı. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin