Okan Buruk, Sparta Prag maçında son kez forma şansı verdi. Mutsuz olduğu Galatasaray'dan ayrılıyor

Galatasaray'ın bedelsiz olarak transfer ettiği Tete sezon sonunda sarı-kırmızılı takıma veda ediyor. Okan Buruk'un birçok maçta şans vermesine rağmen istenilen performansı bir türlü gösteremeyen Tete mutsuz olduğu Galatasaray ile sezon sonunda yollarını ayıracak.

Google Haberlere Abone ol
Okan Buruk, Sparta Prag maçında son kez forma şansı verdi. Mutsuz olduğu Galatasaray'dan ayrılıyor
Anadolu Ajansı

Shakhtar Donetsk'ten bedelsiz olarak transfer edilen ve bu sezon Galatasaray'ın en etkili isimlerinden birisi olması beklenen Tete gösterdiği performansla resmen sınıfta kaldı.

Okan Buruk'un birçok maçta ilk 11 başlattığı Tete çoğu maçta silik bir performans gösterirken, sonradan oyuna dahil olduğu maçlarda da takıma gereken enerjiyi veremedi. Brezilya ve Avrupa'dan talipleri olan Tete kariyerine yeni bir başlangıç yapma adına mutsuz olduğu Galatasaray'dan ayrılma kararı aldı.

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda oynanan Sparta Prag maçında da yalnızca 6 dakika süre alabilen Tete'nin bu maçın ardından Galatasaray'ı kafasına bitirdiği öğrenildi. Bu sezon 32 maçta görev alan Tete 3 gol atarken 4 kez de takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin