Okan Buruk şans verdi ancak kredileri sona erdi. Sözleşmeleri feshedilip takımdan gönderiliyorlar

Okan Buruk, takıma büyük umutlarla kazandırdığı Tanguy Ndombele ve Angelino hakkında kararını verdi. Okan Buruk, istenilen performansı bir türlü veremeyen Tanguy Ndombele ve Angelino'nun sözleşmelerini feshetme kararı aldı.

Google Haberlere Abone ol
Okan Buruk şans verdi ancak kredileri sona erdi. Sözleşmeleri feshedilip takımdan gönderiliyorlar

Şampiyonlar Ligi'ndeki son maçında Kopenhag'a yenilip yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek olan Galatasaray'da Tanguy Ndombele ve Angelino'nun bileti kesin olarak kesildi.

Şampiyonlar Ligi'nden elenmesine karşın kasasına büyük bir meblağ koyan Galatasaray ara transfer dönemi için çalışmalarına başlarken takımdan ayrılacak isimler konusunda da karar verildi.

Galatasaray, istenilen performansı bir türlü gösteremeyen Tanguy Ndombele ve Angelino ile yollarını ayırma kararı aldı. Tottenham'dan kiralanan ancak beklentilerin çok çok altında kalan Tanguy Ndombele'nin kiralık sözleşmesini feshetmeye hazırlanan Galatasaray, Angelino için de aynı tarifeyi uygulayacak.

Leipzig ile yapılan anlaşmada 20 maça çıkması halinde zorunlu opsiyon maddesinin devreye gireceği Angelino'nun da kiralık sözleşmesinin ara transfer döneminde feshedileceği kaydedildi.

Galatasaray formasıyla 10 maçta 280 dakika süre alan Tanguy Ndombele gol veya asist katkısı üretemezken; Angelino ise 19 maçta 1 gol ve 1 asistlik performans ortaya koydu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin