Okan Buruk, Kerem Aktürkoğlu ve Victor Nelsson'un sakatlıkları hakkında bilgi verdi

Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında sahasında Başakşehir'i 2-0 mağlup eden Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Okan Buruk, Kerem Aktürkoğlu ve Victor Nelsson'un sakatlıkları hakkında bilgi verdi
Anadolu Ajansı

Başakşehir'i sahasında 2-0 mağlup ederek maç fazlasıyla liderliğe yükselen ve ligdeki yenilmezlik serisini 13 maça çıkaran Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Taraftarın verdiği büyük desteğe dikkat çeken Okan Buruk, ''Bence maça çok iyi başladık. Kendi oyunumuz, oyuncularımızın taktik disiplini ve taraftarlarımızın muhteşem baskısı... Rakibimizi belli bir dakikaya kadar kalemize getirmedik. Birçok şeyde üstün bir oyun ortaya koyduk. Bugün bize harika bir destek veren taraftarlarımızın Sparta Prag maçında da aynı atmosferi yaratmalarını bekliyoruz'' dedi.

Şampiyonluk ihtimali hakkında da konuşan Buruk, ''İşin başında ben varım diye benim başarım gibi görünüyor ama bu ekibimizin bir başarısı. Camia olarak bir hikaye yazmaya çalışıyoruz. 24. şampiyonluk bizim için çok önemli'' ifadelerini kullandı.

KEREM AKTÜRKOĞLU VE NELSSON HAKKINDA AÇIKLAMA

Okan Buruk, Başakşehir karşısında sakatlıkları nedeniyle oyuna devam edemeyen Kerem Aktürkoğlu ve Nelsson'un son durumları hakkında bilgi verdi. Deneyimli çalıştırıcı, "Kerem'im ayağına bir darbe geldi. Nelsson'un da düşmeden dolayı bir spazmı yani şişliği oldu. Nelsson, bir sonraki maça yetişecek gibi gözüküyor ama yarınki kontrollerinden sonra net bir şekilde belli olur'' şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin