Okan Buruk ilk görüşmeyi yaptı, tüm fikri bir anda değişti. İmzayı attığı an herkes Ndombele'yi unutacak

Okan Buruk devre arasında takıma katmak istediği Manchester City forması giyen Mateo Kovacic ile görüştü. Tanguy Ndombele'nin kiralık sözleşmesinin feshini isteyen Okan Buruk şartlar ne olursa olsun yönetimden Mateo Kovacic'i istiyor.

Google Haberlere Abone ol
Okan Buruk ilk görüşmeyi yaptı, tüm fikri bir anda değişti. İmzayı attığı an herkes Ndombele'yi unutacak
Anadolu Ajansı

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında Adana Demirspor karşısında aldığı galibiyetle moral depolayan Galatasaray'da devre arasında takıma katılacak ve takımdan ayrılacak isimler netlik kazanmaya başladı.

Tanguy Ndombele'nin kiralık sözleşmesinin kesinlikle feshini isteyen Okan Buruk, Manchester City forması giyen Mateo Kovacic ile görüştü.

Manchester City formasıyla sezona vazgeçilmez isimlerden birisi olarak başlayan Kovacic özellikle son haftalarda oldukça kısıtlı süre aldı. Sırp basınında yer alan habere göre, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Mateo Kovacic ile bir görüşme gerçekleştirerek Hırvat yıldızı transfere ikna etmeye çalıştı.

Daha fazla forma şansı bulabilmek için kiralık olarak Galatasaray'a gelmeye sıcak bakan Mateo Kovacic, Chelsea'dan Manchester City'e 29 milyon Euro bedelle transfer olmuştu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin