Okan Buruk ile birbirlerine girdiler. Galatasaray fena halde karıştı, Florya'da ayrılık rüzgarı sert esti

Galatasaray'da, Sergio Oliveira ile Okan Buruk arasında yaşanan gerginliğin perde arkası gün yüzüne çıktı. Fatih Karagümrük maçının ardından soyunma odasında Okan Buruk'un elini sıkmayan Sergio Oliveira, Okan Buruk ile sözlü bir tartışma yaşadı. Yaşanan bu olayın ardından Sergio Oliveira, Beşiktaş derbisinin hemen öncesinde kadro dışı bırakıldı.

Google Haberlere Abone ol
Okan Buruk ile birbirlerine girdiler. Galatasaray fena halde karıştı, Florya'da ayrılık rüzgarı sert esti
Arşiv

Göğüs kasında yaşadığı sakatlık nedeniyle sahalardan uzun süre uzak kalan Sergio Oliveira, Trendyol Süper Lig'de oynanan Ankaragücü maçıyla formasına kavuşmuştu.

Ankaragücü maçında 29 dakika süre alan Sergio Oliveira ardından Fatih Karagümrük maçına da ilk 11'de başladı. Fatih Karagümrük maçının devre arasında oyundan alınan Sergio Oliveira bu karara oldukça tepki göstermişti. İki maçta da forma giydikten sonra Beşiktaş derbisinin kadrosuna alınmayan Sergio Oliveira'nın, Okan Buruk ile şiddetli bir tartışma yaşadığı ortaya çıktı.

Fatih Karagümrük maçının ardından Sergio Oliveira ile Okan Buruk arasındaki gerilimin ateşi Sergio Oliveira'nın, Okan Buruk'un elini sıkmamasıyla başladı. Portekizli isim ardından Okan Buruk ile sözlü tartışma yaşadı ve bu nedenle de Beşiktaş maçının kadrosuna dahil edilmedi.

Sezon bitimine kadar da Trendyol Süper Lig'de oynanacak maçlarda forma giymesi beklenmeyen Sergio Oliveira şu ana kadar sarı-kırmızılı formayla çıktığı 23 maçta 2 gol ve 2 asistle mücadele etti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin