Okan Buruk hakemleri hedef aldı ve büyük tepki gösterdi: Dünyanın neresinde olursa olsun

Galatasaray, Süper Lig'in 20. haftasında Kayserispor'u 2-1 yendi. Sarı-kırmızılılarda teknik direktör Okan Buruk galibiyeti değerlendirdi.

Google Haberlere Abone ol
Okan Buruk hakemleri hedef aldı ve büyük tepki gösterdi: Dünyanın neresinde olursa olsun
Anadolu Ajansı

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 20. haftasında Mondihome Kayserispor'u 2-1 yendi. Sarı kırmızılıların gollerini 26'da Nelsson, 86'da penaltıdan Dries Mertens kaydetti.

Puanını 51 yaparak zirve takibini sürdüren Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk maçı yayıncı kuruluşa değerlendirdi. İşte Okan Buruk'un açıklamalarından öne çıkan satır başları:

''Zorlu bir maç geçti. Daha rahat bir maç bekliyordum. Sivasspor maçı sonrası reaksiyon göstermemiz gerekiyordu. Oyun içerisinde zaman zaman kendimizi çok sıktık, oyuncularımız rahat değildi. Rakibiniz de kazanmış, bunun baskıları oluyor.''

"2-0'ı bulduk ama iptal edilen golün dünyanın neresinde olsun verileceğini düşünüyorum. Bir tek Türkiye'de verilmez. Hakem çok yakındı, faul olduğunu düşünmüyorum. Hakemler her yerde farklı karar veriyor. Bu faulse, her maç 500 faul olur. VAR'dan dönmüyorsa, sorgulamak lazım. VAR'ı da sorgulamak lazım." ifadelerini kullandı.

"Hakemleri eğitmek için dünya paralar ödeniyor, bir gelişim göremiyoruz. Halil'in yaptığına faul çalıyorsun, Halil'e aynısını yapsalar penaltı verecekler miydi? Bundan sıkıldık artık. Adil olunmasını istiyoruz."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin