Okan Buruk çağırdı, seve seve Galatasaray forması giyerim dedi. EURO 2024 biter bitmez Aslan oluyor

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk çok beğendiği Emre Can'ı kadroya katmak için artık gün sayıyor. Borussia Dortmund ile yollarını ayırmaya hazırlanan Emre Can, Okan Buruk ile görüşmesinin ardından Galatasaray forması giymeye ikna oldu. Emre Can, EURO 2024 biter bitmez İstanbul'a gelip Galatasaray ile sözleşme imzalayacak.

Google Haberlere Abone ol
Okan Buruk çağırdı, seve seve Galatasaray forması giyerim dedi. EURO 2024 biter bitmez Aslan oluyor
Arşiv

25. şampiyonluk için transfer çalışmalarını ince eleyip sık dokuyan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk orta sahadaki problemi Emre Can ile çözmeye çalışıyor.

Galatasaray'ın yıllardır peşinde olduğu Emre Can, Borussia Dortmund ile yollarını ayırma kararı aldıktan sonra Okan Buruk ile bir görüşme gerçekleştirdi. Türkiye'ye dönmeyi ve Galatasaray formasını seve seve giymeyi kabul eden Emre Can'ın, EURO 2024 sonlanır sonlanmaz İstanbul'a geleceği iddia edildi.

Borussia Dortmund ile de şimdiden transfer masasına oturan Galatasaray'ın, Emre Can transferini 5 milyon Euro'ya bitireceği öğrenildi. EURO 2024'ün açılış maçında Almanya ile gol sevinci yaşayan Emre Can bu sezon Borussia Dortmund formasıyla 38 maçta görev aldı. Emre Can 3 gol ve 2 asist üretti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin