Okan Buruk, Adana Demirspor galibiyetinin ardından gözünü Kopenhag maçına çevirdi: Galatasaray için çok değerli bir maça çıkacağız

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında sahasında konuk ettiği Adana Demirspor'u 3-1'lik skorla mağlup edip maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Okan Buruk, Adana Demirspor galibiyetinin ardından gözünü Kopenhag maçına çevirdi: Galatasaray için çok değerli bir maça çıkacağız

Trendyol Süper Lig'de 15. haftanın açılış maçında Galatasaray sahasında ağırladığı ligin dişli ekibi Adana Demirspor'u 3-1'lik skorla mağlup etti ve evindeki yenilmezlik serisini 24 maça çıkardı.

Alınan kritik galibiyetin ardından kameraların karşısına geçen Okan Buruk, ''Penaltıyı değerlendirirken, kuralın ne olduğunu öğrenirsek hepimiz daha net anlayacağız. Farklı stadyumlarda farklı kararlar veriliyor. Penaltı verilebilir bir pozisyon ama buna penaltı veriliyorsa, bütün hakemlerin bu pozisyonların hepsine penaltı vermesi gerekiyor. Herkesin istediği de bu aslında. Standardı oturtmak'' dedi.

GÖZÜNÜ KOPENHAG MAÇINA ÇEVİRDİ

12 Aralık Salı günü Şampiyonlar Ligi'nde Kopenhag ile çok önemli bir maça çıkacaklarını belirten Buruk, ''Galatasaray için çok değerli bir maça çıkacağız. Maddi, manevi.. Şampiyonlar Ligi'nde devam etmek istiyoruz. İyi oyunculara sahip, iyi bir takımız. İyi de oynadık. Bu oyunları, son 16 turuna kalırsak da devam ettirebileceğimizi düşünüyoruz'' şeklinde konuştu.

Davinson Sanchez'in sakatlığı hakkında da bilgi aktaran deneyimli teknik adam, ''Davinson Sanchez koşulara başladı. Her şey yolunda giderse pazar günü bizimle antrenman yapmasını bekliyoruz. Ziyech için de aynı şekilde. Pazar günü bizim için önemli bir gün'' ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin