Okan Buruk, 10 numarayı ona teslim edecek. Ülkesinde üç kez yılın futbolcusu seçilen isim Galatasaray yolunda

Dries Mertens ile sezon sonunda yollarını ayıracak olan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, Manchester United forması giyen Christian Eriksen'in transferini istedi. Okan Buruk, hem on numara hem de orta sahanın merkezinde oynayabilen Eriksen'in transferi için yoğun çaba harcarken, sarı-kırmızılı kurmaylar Manchester United forması giyen Eriksen'e kiralama teklifi sundu.

Google Haberlere Abone ol
Okan Buruk, 10 numarayı ona teslim edecek. Ülkesinde üç kez yılın futbolcusu seçilen isim Galatasaray yolunda
Anadolu Ajansı

Devre arası transfer döneminde şu ana kadar sessiz kalan Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Manchester United'ın deneyimli oyuncusu Christian Eriksen'in transferi için düğmeye bastı.

Okan Buruk, Dries Mertens'in sezon sonunda sona erecek sözleşmesinin ardından takımdan ayrılacak olmasından dolayı hem on numara hem de orta sahada oynayabilecek bir isim için araştırmalarını sürdürürken menajerler tarafından Galatasaray'a, Christian Eriksen ismi önerildi.

Ülkesi Danimarka'da 2013,2014 ve 2015 yıllarında üst üste üç kere yılın futbolcusu seçilen Christian Eriksen için Manchester United'a kiralama teklifinde bulunan Galatasaray, İngiliz basınında yer alan habere göre ilk görüşmelerde olumlu sonuç aldı.

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile oynanan ilk maçta 45 dakika sahada kalan ancak ikinci maçta diz sakatlığı nedeniyle forma giymeyen Christian Eriksen bu sezon 1 gol ve 2 asist üretti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin