O detay Mircea Lucescu'yu çok sinirlendirdi. Beşiktaş'ı neden reddettiğini açıkladı

Fernando Santos ile sözleşme imzalamadan önce Beşiktaş'ın teknik direktör adayları arasında yer alan Mircea Lucescu, siyah-beyazlı ekipten gelen teklifi neden reddettiğini açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
O detay Mircea Lucescu'yu çok sinirlendirdi. Beşiktaş'ı neden reddettiğini açıkladı
Arşiv

Beşiktaş uzun süren teknik direktör arayışında Fernando Santos ile mutlu sona ulaşırken, siyah-beyazlı ekibin adayları arasında yer alan Mircea Lucescu'dan flaş bir itiraf geldi.

Uzun soluklu Dinamo Kiev macerasını sonlandıran ve 2002-2003 sezonunda Beşiktaş'ı şampiyonluğa taşıyan Mircea Lucescu, Beşiktaş'tan aldığı teklifi neden reddettiğini ilk kez açıkladı.

78 yaşındaki deneyimli çalıştırıcı Beşiktaş yöneticileri ile yaklaşık beş saat boyunca görüştüğünü belirterek, ''Beş saat konuştuk. Onlara takımda ne gibi hatalar yapıldığını anlattım. Tecrübelerimden yola çıkarak tavsiyelerde bulundum. Fikirlerimi çok net bir şekilde sundum. Sezon ortasında takımın başına geçilmez'' dedi.

Açıklamalarına şu şekilde devam eden Lucescu, ''Ancak önümüzdeki yıl lige başlamam söz konusuysa buna katılacaktım. Teklifleri, 6 ay boyunca Beşiktaş'ı yönetmem, sonrasında anlaşabilirsek devam etmemiz yönündeydi. Deneyimim beni Beşiktaş'ın teklifini reddetmeye yöneltti ki bu benim yaşımdaki her hocanın kabul edeceği bir teklifti. Lyon'u da reddettim. Sezonun ortasında bir takımı devralma riskini kim alır?'' ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin