Nicolo Zaniolo, İtalya'ya geri dönüyor. Yeni durağı belli oldu

Bonservisi Galatasaray'da olan Nicolo Zaniolo'nun yeni sezonda oynayacağı lig için tercihini yaptığı öne sürüldü. Buna göre Nicolo Zaniolo ülkesine geri dönecek.

Google Haberlere Abone ol
Nicolo Zaniolo, İtalya'ya geri dönüyor. Yeni durağı belli oldu
Arşiv

Galatasaray'ın satın alma opsiyonuyla Aston Villa'ya kiraladığı Nicolo Zaniolo'nun İngiltere Premier Lig macerası sezon sonunda noktalanacak.

Aston Villa'nın opsiyonunu kullanmayı düşünmediği Nicolo Zaniolo için İtalyan basınından flaş bir iddia geçildi. La Gazzetta dello Sport'un haberine göre Zaniolo'nun hedefi İtalya'ya geri dönmek. Sezon sonunda Aston Villa'ya veda edecek olan İtalyan yıldızın ülkesine dönmenin hesaplarını yaptığı vurgulandı.

Haber detayında Milan ve Juventus'un Nicolo Zaniolo'nun durumunu yakından takip ettiği bilgisi geçildi. İki kulübün de Zaniolo'yu satın alma opsiyonuyla kadrosuna katmak için girişimlerde bulunacağı aktarıldı.

Galatasaray, Nicolo Zaniolo'yu 2022-23 sezonunun ara transfer döneminde Roma'dan 15 milyon Euro karşılığında kadrosuna katmıştı. Aston Villa ise İtalyan futbolcuyu 5 milyon euro kiralama bedeli ve 22.5 + 15.5 milyon Euro satın alma opsiyonuyla renklerine bağlamıştı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin