Murat Sancak, Adana Demirspor'a Fenerbahçe'den iki transfer yapıyor. Görüşmeler başladı

Fenerbahçe'de beklenen performansı gösteremeyen ve gözden çıkarılan iki isim için Adana Demirspor harekete geçti. Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Samet Akaydin ve Miha Zajc transferleri için Fenerbahçe ile görüşmelere başladı.

Google Haberlere Abone ol
Murat Sancak, Adana Demirspor'a Fenerbahçe'den iki transfer yapıyor. Görüşmeler başladı

Patrick Kluivert ile yollarını flaş bir şekilde ayıran Adana Demirspor'da Başkan Murat Sancak, bir yandan takımın yeni teknik direktörü için arayışlarına devam ederken, bir yandan da takımı güçlendirmek için kaliteli isimlerle temas kurmaya devam ediyor.

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Fenerbahçe'den iki ismi mavi-lacivertli ekibe kazandırmak için transferde gaza bastı. Fenerbahçe'de şans bulmalarına rağmen istenilen seviyeye bir türlü ulaşamayan Samet Akaydin ve Miha Zajc için görüşmelere başlayan Murat Sancak iki ismi devre arasında takıma kazandırmak istiyor.

Yaptığı bireysel hatalarla Fenerbahçe taraftarının büyük tepkisini çeken ve sarı-lacivertli kulüpte kredisini tüketen eski öğrencisi Samet Akaydin ile savunmayı güçlendirmek isteyen Murat Sancak, Miha Zajc transferi ile de transfer dönemini tamamlamak istiyor.

İki sezon boyunca Adana Demirspor forması giyen Samet Akaydin'in güncel piyasa değeri 3.1 milyon Euro, Miha Zajc'ın değeri ise 5 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin