Murat Kurum'dan Karagümrük'e tesis sözü: 31 Mart akşamı Fatih Karagümrükspor'umuza bir tesis hediye edeceğiz

Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan Adayı Murat Kurum'un ziyaretleri sürüyor. Fatih Karagümrük Spor Kulübü’nü ziyaret eden Murat Kurum, burada kulüp başkanına söz verdi. Murat Kurum, "31 Mart akşamı takımlarımızın antrenman yapabileceği, sporcularımızın kalabileceği, sosyalleşebileceği bir tesisi armağan edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Google Haberlere Abone ol
Murat Kurum'dan Karagümrük'e tesis sözü: 31 Mart akşamı Fatih Karagümrükspor'umuza bir tesis hediye edeceğiz

İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Fatih Karagümrük Spor Kulübü’nü ziyaret etti. Kurum, "31 Mart akşamı kıymetli başkanımla birlikte İstanbul Büyükşehir Belediyesi mülkiyetinde bulunan bir alanda Fatih Karagümrükspor’umuza buradaki takımlarımızın antrenman yapabileceği, sporcularımızın kalabileceği, sosyalleşebileceği bir tesisi armağan edeceğiz. Tesisimiz, Fatihimize ve Karagümrükspor’umuza şimdiden hayırlı olsun. Başkanımın Fatih Karagümrük’ü başarıdan başarıya koşturacağı yeni tesisimizi el ele verip İstanbul’umuza kazandıracağız” dedi.

SAHADA PENALTI ATIŞI YAPTI

Cumhur İttifakı’nın İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Fatih Karagümrük Spor Kulübü’nü ziyaret etti. Ziyareti sırasında Kurum’a İstanbul Milletvekili Mustafa Demir, MHP İstanbul İl Başkanı Sertel Selim, Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, AK Parti Fatih İlçe Başkanı Yakup Yaşa eşlik etti. Kurum’u Fatih Karagümrük Spor Kulübü Başkanı Süleyman Hurma, yönetim kurulu üyeleri ve kulüp üyesi sporcu çocuklar “İBB Başkanı Sayın Murat Kurum Fatih Karagümrük Spor Kulübü’ne Hoşgeldin” yazılı pankart ile karşıladı. Kurum’a kulübün adını taşıyan atkı takılırken ve çocuklar tarafından da çiçek hediye edildi.

Çocuklar ile sahaya giren Murat Kurum, kaleye penaltı atışı yaptı. Daha sonra kaleci çocuğun yanına giden Kurum, “Gençlerimiz burada yetişiyorlar. Onlar için en güzelini hayal ediyoruz” şeklinde konuştu.

YENİ TESİS SÖZÜ VERDİ

Ziyaret sırasında Başkan Hurma, Kurum’a isminin yazılı olduğu forma hediye etti. Ziyareti sırasında konuşan Kurum, göreve gelir gelmez Karagümrükspor için yeni bir tesis yapılacağı müjdesini verdi. Kurum, “Kıymetli Süleyman Hurma başkanımız ve yönetim kuruluyla burada hem Fatih Karagümrükspor’umuzun sorunlarını dinledik, hem de onların yanında olup bu süreçte onlara destek olabilmek, ekstra bir motivasyon sağlamak adına ziyaretimizi gerçekleştiriyoruz. Karagümrükspor’umuzun çok önemli bir geçmişi var. Tarihi yarımada da 1926 yılında başlamıştır. Amatör spor branşlarıyla birlikte bugün süper ligimizde başarıdan başarıya koşturan ve büyük umutlarla çalışan çabalayan bir kulübümüzdür.

Kulübümüzün taraftarlarının kendilerine takma ad olarak taktığı bir lakapları var. Biz tüm İstanbul’da yaşayanlar, Sultan Fatih’in torunları olarak İstanbul’umuzu çok daha ileriye taşıyabilmek adına bu mücadeleyi veriyoruz. İstanbul’umuzun bir spor şehri olması için de tüm adımlarınızı atmaya devam edeceğiz. O gün o surlar içerisinde başlayan hikaye artık bu alana sığmıyor. Kulübümüzün altyapı ve antrenman sahalarıyla ilgili talepleri var.

Bu tesislerin yapılması noktasında biz 31 Mart akşamı kıymetli başkanımla birlikte İstanbul Büyükşehir Belediyesi mülkiyetinde bulunan bir alanda Fatih Karagümrükspor’umuza buradaki takımlarımızın antrenman yapabileceği, sporcularımızın kalabileceği, sosyalleşebileceği bir tesisi armağan edeceğiz. Tesisimiz, Fatihimize ve Karagümrükspor’umuza şimdiden hayırlı olsun. Başkanımın Fatih Karagümrük’ü başarıdan başarıya koşturacağı yeni tesisimizi el ele verip İstanbul’umuza kazandıracağız” dedi.

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin